Memoryspeaker is de top van de wereld in de geheugentechniek. Door jarenlang trainen, veel vallen en weer opstaan, is een totale grip ontstaan op hoe een krachtig geheugen te ontwikkelen. Jij leert van ons hoe jij jouw breintop bereikt!

Het beheersen van de vaardigheid van een krachtig geheugen kan op velerlei wijzen worden ingezet. Om te excelleren in studie. Van de basisschool tot hogeschool of universiteit. Of een professional die bij wil blijven in zijn of haar vakgebied en de nieuwe ontwikkelingen wil vastzetten in het brein. Of voor het spreken uit het hoofd. Een andere toepassing is het onthouden van namen van de klanten van een salespersoon.

Omdat een ieder zijn of haar persoonlijk geheugendoel zal hebben worden onze coaching programma’s op maat gemaakt. Jij wordt professioneel begeleid zodat jij jouw geheugendoelen haalt!

Memorycoaching

Bij een coachtraject van Memoryspeaker leer je de geheugentechniek en pas je dit toe op wat jij wilt onthouden. En hierbij wordt je professioneel ondersteund.

Een basistraject omvat tien uren training en coaching. Dit basistraject wordt voor aanvang op maat gemaakt. Na het volgen van het basistraject kun je zelfstandig verder en beheers je de vaardigheid.

Deze tien uren training en coaching wordt gevolgd over een periode van enkele weken. De opdeling van uren gebeurt in overleg. Doorgaans is dat vijf bijeenkomsten van twee uur of tien bijeenkomsten van één uur.

Jouw coach: Rick de Jong

Oprichter van Memoryspeaker is Rick de Jong. Hij traint zijn geheugen al twintig jaar en met succes. In 2015 haalde hij de grootmeestertitel in de geheugensport op het wereldkampioenschap Memory in China, Chengdu. In maart van hetzelfde jaar vestigde Rick een Europees geheugenrecord door 22.612 decimalen van het wiskundig getal Pi uit zijn hoofd op te noemen. Allemaal met de mnemo-techniek.

Naast deze geheugensportieve prestaties besloot Rick om weer een universitaire studie te gaan doen. De eerste resultaten waren verbluffend. De uitslagen van zijn eerste tentamens waren namelijk een 100% score, één tien.

Al deze resultaten zijn behaald met de geheugentechniek. En dat leert hij jou!

Rick is al meer dan twintig jaar een professionele trainer/coach. Deze combinatie staat garant voor een succesvolle coaching!

Meer weten over onze coaching? Op onze coaching pagina hebben we verschillende trajecten omschreven om je een nog beter beeld te geven.

Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen voor een gesprek. Vanzelfsprekend is dit vrijblijvend. We leggen graag uit wat we doen en hoe we er samen voor zorgen dat jouw breinkracht geoptimaliseerd wordt.

Een training bij Memoryspeaker is een training om nooit meer te vergeten!

Let’s talk Memory!