In de zomer van 2019 mocht ik te gast zijn in de podcast van Maike van Meulen.

Benieuwd naar onderwerpen over het menselijk geheugen, het maken én afmaken van projecten? Allerlei onderwerpen over het brein en persoonsgerichte doelen zijn besproken.

Een gesprek om te onthouden en zeker om nogmaals (of alsnog) te beluisteren.

Maike van Meulen is trendwatcher, trainer en spreker. Ze is ontzettend geïnteresseerd in het onderwerp doelen. Waarbij lukt het ene doel wel en de andere niet? Waarom lukt het de ene persoon wel en de andere niet?

In haar “Bereik je doelen Podcast” gaat ze in gesprek met bekende Nederlands, succesvolle ondernemers en wie dan ook interessant is om inzichten op het onderwerp te geven. Het was zeer eervol om gast te mogen zijn en met Maike in gesprek te gaan. Hoewel ik daarheen ging om luisteraars te inspireren met “out of the box-inzichten” kreeg ik zelf een energie-boost van Maike. Een geweldig mens.

Klik om onderstaande link om de podcast te beluisteren.