Train with the best to be your best!

Memoryspeaker is dé trainingsorganisatie van Nederland op het gebied van geheugenvaardigheid. Wij bieden trainingen en coaching aan om de geheugenkracht van onze cursisten te versterken, met nadruk op gebieden waar een krachtig geheugen van essentieel belang is.

Trainingsdiensten

De trainingen van Memoryspeaker richten zich voornamelijk op twee praktische toepassingsgebieden: het onthouden van namen bij gezichten en het gebruik van geheugentechnieken bij leren en studeren. Voor elk van deze aandachtsgebieden biedt Memoryspeaker een eendaagse training aan.

Workshops en lezingen

Een workshop of lezing biedt een uitstekende gelegenheid voor een ludieke kennismaking met geheugenvaardigheden in een kort tijdsbestek. Net zoals bij onze eendaagse trainingen ontvang je bij deze diensten praktische tips om zelf de technieken toe te passen.

Coaching

Onze coaching omvat een individueel traject dat in overleg wordt bepaald. Een gemiddeld basistraject omvat tien uur, verspreid over een bepaalde periode.

Jouw trainer

Rick de Jong, oprichter en trainer bij Memoryspeaker, heeft ruim twintig jaar ervaring in het toepassen van geheugentechnieken. In de afgelopen zestien jaar heeft hij meer dan duizend mensen getraind en gecoacht in de praktische toepassing van deze technieken.

Één op één

Coaching

In een groep

Training

Inspirerende talks

Lezingen

Let’s talk Memory!

Let’s talk

CONTACT OPNEMEN

Volg ons

Volg Memorytrainer Rick de Jong

Train with the best to be your best!