Paul Parqui is de relatiemanager van Memoryspeaker. Paul neemt een grote hoeveelheid executieve en sales ervaring mee. Naast de uren die hij in Memoryspeaker stopt is hij bedrijfsconsultant bij Parqui’s Commerciële Communicatie & Managementbureau BV. In het verleden heeft hij diverse directeursfuncties vervuld. Zo is hij algemeen directeur geweest bij Grosfillex en adjunct directeur bij Vicrea. Ook staat een 50% partnership bij trainingsbureau HDEPP op zijn CV.

Paul heeft ook de nodige ervaring opgedaan in de sales. Voorbeelden zijn de functies als Unit sales manager bij CSS en sales manager bij Grosfillex.

Een imposante lijst van ervaringen en Memoryspeaker is dan ook trots om Paul in het team te hebben.

Paul verzorgt het relatiebeheer in het bedrijf en is de salesdivisie aan het opzetten.

In 2016 las Paul een interview met Rick in een regionaal dagblad. Hij knipte het stuk uit de krant en bewaarde het in een lade. Toen hij een tijd later hoorde dat Rick een lezing kwam verzorgen bij een ondernemersclub moest hij daarbij zijn.

Na de lezing raakte ze in gesprek en daar kwam een vervolg op. Na een tijd is Paul werkzaamheden gaan verrichten in het bedrijf en weet met veel enthousiasme te vertellen over het verhaal van Memoryspeaker.

Paul heeft diverse functies vervuld op het executieve niveau. Hij weet dan ook als geen ander dat bij zulke mooie functies ook een andere kant zit. En dat is de druk die bij de verantwoordelijkheid komt. En juist bij deze mentale druk heb je een mentale gereedschapskist nodig. Paul heeft de overtuiging dat het concept van Memoryspeaker dat geeft. De juiste technieken en strategieën om op topniveau te kunnen presteren.

Informatie verwerken en mentale scherpte

Elke kenniswerker heeft veel informatie te verwerken. Dat is de tijd waarin wij leven en dus waarin wij ook moeten werken. Om te floreren als professional is het van belang bij te blijven in het vakgebied. En dus onthouden wat belangrijk is!

Daarnaast tast de informatie-en prikkelovervloed de mentale scherpte aan. De geheugenvaardigheden en strategieën van Memoryspeaker houden de professional op topniveau. Dit is wat Paul met name heeft aangetrokken bij Memoryspeaker.

Activiteiten bij Memoryspeaker

Paul is onze relatiemanager. Hij onderhoudt de contacten bij enkele specifieke (grote) klanten. Daarnaast verzorgt Paul ook lezingen over onze diensten.

Contact met Paul? stuur dan een mail naar: paul@memoryspeaker.nl