Workshops: Onvergetelijke Ervaringen in Korte Tijd

Een workshop is de compacte versie van een dagtraining. In slechts enkele uren neemt geheugentrainer Rick de Jong je mee door de fascinerende wereld van geheugentechnieken. Memoryspeaker biedt twee verschillende workshops aan, hoewel de inhoud kan worden aangepast op basis van jouw wensen.

Workshop: Namen Bij Gezichten Onthouden

Deze workshop is een verkorte versie van de eendaagse training. In vier uur ontvang je de tools en inzichten om effectief namen bij gezichten te onthouden. Hoewel de mentale gereedschapskist niet zo uitgebreid is als bij de volledige training, biedt deze workshop ruimschoots voldoende middelen om krachtig aan de slag te gaan met het onthouden van de namen van nieuwe bekenden. De workshop is interactief en resultaatgericht, een ideale manier om je team een originele workshop aan te bieden waar ze ook praktisch profijt van zullen hebben. De investering voor deze workshop bedraagt €1250,- excl. BTW voor maximaal 15 deelnemers. Voor elke extra deelnemer zijn de variabele meerkosten €15,-.

Workshop: Ons Geheugen en de Geheugentechniek

In deze workshop van anderhalf tot twee uur krijgen deelnemers inzicht in de werking van een “normaal” brein en hoe iedereen het menselijk geheugen kan versterken met behulp van geheugentechnieken. Met veel humor en luchtigheid fungeert Rick als gids door de kronkels van het menselijk brein, waardoor deelnemers ervaren hoe geheugenvaardigheden krachtige mentale gereedschappen zijn. De Engelse uitdrukking ’the proof is in the eating of the pudding’ is zeer toepasselijk op deze workshop. Het is als een mentaal toetje voor de deelnemers van jouw team! De investering voor deze workshop bedraagt €750,- excl. BTW.

Interesse in een onvergetelijke workshop? Of toch op zoek naar een andere vorm zoals bijvoorbeeld een inspirerende lezing? Neem contact met ons op!

Contact opnemen