Wat?

In deze training leer je geheugentechnieken en ontdek je hoe je deze vaardigheden kunt toepassen op verschillende aspecten van effectief leren.

Waarom?

Leren is een voortdurende noodzaak, en onthouden is daarbij van cruciaal belang. Het proces van memorisatie wordt vaak als zeer uitdagend en tijdrovend ervaren. Het gebruik van geheugentechnieken adresseert deze problemen. Deze vaardigheden zijn ontspannend, leuk en vooral effectief in termen van tijdsbesparing en het behouden van informatie.

Voor wie?

Onze trainingen bij Memoryspeaker zijn gericht op volwassenen. Als professional zijn we voortdurend bezig met leren en ontwikkelen. Dit willen we zo effectief mogelijk doen, zonder dat het als een zware last aanvoelt. Onze trainingen zijn daarom gericht op werkenden die zich willen blijven ontwikkelen. Onze methoden zijn ook zeer geschikt voor volwassen studenten die midden in hun opleiding zitten.

Hoe?

Je leert geheugentechnieken tijdens onze eendaagse training. Je begint met een kennismaking met de geheugentechniek, die je vervolgens snel eigen zult maken. Daarna pas je deze vaardigheden toe op het onthouden van moeilijke woorden, zoals vreemde talen of medische termen. In de derde fase leer je (complexe) teksten te memoriseren, waarbij je zult merken dat je niet alleen de kern kunt onthouden, maar ook de tekst beter begrijpt dankzij onze vaardigheden.

Een belangrijke laatste stap is het ontwikkelen van een strategie om de geleerde informatie op te slaan in je langetermijngeheugen.

Wanneer?

De eendaagse training wordt regelmatig gehouden op onze locatie in Oss. Kijk hier voor de volgende open inschrijftraining. Wil je de training voor jouw team op eigen locatie organiseren? Dit is al voordeliger vanaf zeven deelnemers. Neem contact op met Memoryspeaker om de mogelijkheden te bespreken.

Investering?

Deze training vereist een investering in tijd en geld. Je bent een volledige dag aanwezig bij onze training. Hoewel je veel zult leren, staat Memoryspeaker bekend om zijn ontspannen manier van trainen. Een veelgehoorde opmerking is dan ook: “Is de dag al voorbij?” De training vliegt voorbij.

Om de geheugentechnieken goed onder de knie te krijgen, is het essentieel om de eerste weken na de training dagelijks te oefenen. We raden aan om hier ongeveer 15 minuten per keer voor uit te trekken. Je krijgt gerichte tips over hoe je moet trainen en hoe je dit gemakkelijk in je dagelijkse routine kunt opnemen.

Daarna is het tijd om de technieken toe te passen op je eigen studiemateriaal. Vaak kun je binnen enkele weken succes boeken. De eerder genoemde dagelijkse korte training is hierbij echter noodzakelijk.

De kosten voor deze training bedragen €299,- exclusief 21% BTW. Als je een inschrijfbewijs van een HBO- of universitaire onderwijsinstelling kunt overleggen, is de Btw-vrijstelling van toepassing.

Wil je deze training voor jouw team op een eigen locatie organiseren? Hiervoor bedragen de kosten €2050,- exclusief BTW. Het maximale aantal deelnemers is dan 15.

Memoryspeaker organiseert trainingen die je nooit meer zult vergeten.

Inschrijven

Wat anderen zeggen

Hieronder een kleine selectie van enkele deelnemers aan onze trainingen.

Robbert Blijleven, adviseur Landschap Overijssel
Rick is een prettige, bevlogen trainer. Aan de hand van duidelijke uitleg en voorbeelden worden geheugentechnieken uitgelegd. Super dat je aan het einde van de dag met een concreet resultaat naar huis gaat en tools hebt om mee aan de slag te gaan.
Mariëlle van Kaathoven, management Talentplaza Oss
Deze training is een echte aanrader! Op een toegankelijke manier leert Rick je diverse methodes om je geheugen optimaal te benutten. Door de oefeningen tijdens de training ervaar je direct wat deze theorie inhoudt en hoe je deze toepast bij vergaderingen, presentaties en het opnemen van lesstof.
Evelien Westerbeek, Consultant Handicap-studie
Goede en vooral leuke training! Trainer is erg bevlogen en enthousiast. Heeft weinig ondersteuning nodig om je de hele dag mee te nemen. Gebeurt mij niet vaak dat ik mij geen moment verveel of op telefoon of klok zit te kijken. De tijd was om voordat ik er erg in had. Veel persoonlijke aandacht. Steeds op zoek naar aanknopingspunten uit dagelijkse realiteit van de deelnemers. Opdrachten wisselen goed af met theorie. Goede verdeling in de energie.

Memoryspeaker- trainingen om nooit meer te vergeten!