Ontdek de kracht van jouw geheugen

Wist je dat je geheugen veel meer kan dan je denkt? Het is niet statisch, maar juist goed te trainen en te verbeteren! En één van de meest praktische vaardigheden die je kunt ontwikkelen, is het onthouden van namen bij gezichten.

Training: Namen onthouden bij gezichten

Wat?
Tijdens deze training leer je bewezen geheugentechnieken en ontdek je hoe je deze kunt gebruiken om moeiteloos namen aan gezichten te koppelen.

Waarom?
Herken je het ongemakkelijke moment wanneer je iemands naam alweer bent vergeten kort na de kennismaking? Je bent niet de enige! Veel mensen vinden het lastig om namen te onthouden, vooral op de lange termijn. Gelukkig kun je dit veranderen door geheugentechnieken aan te leren. Een goed geheugen helpt je om een sterk netwerk op te bouwen en relaties te versterken, waarbij het onthouden van namen cruciaal is.

Wie?
Deze training is ideaal voor professionals die veel met mensen werken en voor wie netwerken essentieel is. Denk aan politici, salesprofessionals, docenten en anderen die in hun beroep veel met namen en gezichten te maken hebben.

Hoe?
Je leert stap voor stap effectieve technieken om namen te onthouden en te koppelen aan de juiste persoon. Ook ontdek je strategieën om deze informatie in je langetermijngeheugen op te slaan, zodat je het later gemakkelijk kunt oproepen. Oefenen speelt een centrale rol in de training, zodat je meteen resultaat merkt in je dagelijks leven.

Wanneer?

De training bestaat uit vijf sessies van twee uur, met keuze uit avondtrainingen of zaterdag-ochtendgroepen. De trainingen vinden maandelijks plaats in ons centrum in Oss. Voor teams vanaf zeven personen bieden wij ook incompany-trainingen op locatie aan.

Op dit moment kun je inschrijvingen voor de volgende trainingen:

  • Avondtraining (19.30-21.30). data 20 & 27 november, 4, 11 & 18 december 2024.
  • Zaterdagtraining (10.00-12.00). Data 4,11,18,25 januari, 1 februari 2025.

Ga naar het inschrijfformulier dat je kunt vinden op de homepage.

Investering?
Je investering bedraagt €199,- inclusief BTW voor de volledige training, verspreid over vijf bijeenkomsten. Dit geeft je de tijd om de technieken te oefenen en in de praktijk te brengen.

Inschrijven

Opmerkingen van enkele oud-deelnemers:

Mark Bax, Vandelande industries Veghel:

Ik heb een aantal trainingen en workshops van breintrainer Rick de Jong bijgewoond. Stuk voor stuk inspirerende en leerzame bijeenkomsten waarbij Rick je zeer bevlogen laat beleven waartoe ons brein in staat is! Ik heb mij enorm verbaasd over de praktische toepassingen.

Eleonara van Grinsven, Van Grinsven Bedrijfseconomische Diensten:

De training was leuk, inspirerend, enthousiasmerend en verbazingwekkend simpel om te volgen. Erg leuk om allerlei voorwerpen aan mezelf te koppelen en daardoor gemakkelijker informatie te onthouden. Ik zie uit naar een volgende training.

Aggie Beerthuijzen

Van A tot B; HR, office- en projectmanagement:

De workshop was boeiend en inspirerend. Interessant om te weten hóe je brein werkt en hoe je dit lichaamsdeel kunt trainen. De voorbeelden waren duidelijk en presentatie goed; dankzij de humoristische inslag was het geen droog verhaal.

Robbert Blijleven, adviseur Landschap Overijssel

Rick is een prettige, bevlogen coach. Aan de hand van duidelijke uitleg en voorbeelden worden geheugentechnieken uitgelegd. Super dat je aan het einde van de dag met een concreet resultaat naar huis gaat en tools hebt om mee aan de slag te gaan.

Inschrijven